Catatan Popular

Permohonan Kemasukan ke IKM/KKTM


Permohonan kemasukan ke Institut Kemahiran MARA ( IKM) & Kolej Kemahiran Tinggi MARA (KKTM) untuk lepasan SPM sahaja.

Jualan No. Unik ID di BSN bagi Sesi Julai 2013 telah DIBUKA dari 7 JANUARI hingga  15 APRIL 2013


Sila KLIK bagi memohon disini : - http://upu.mohe.gov.my



29 ulasan:

  1. kalau nak buat rayuan boleh tak ?

    BalasPadam
  2. mcm mana nak buat rayuan?

    BalasPadam
  3. mcm mne nk wat rayuan....bleh lgi tk?

    BalasPadam
  4. boleh e-mail kan je tak dia punya jawapan penerimaan tu ?
    nak post tak sempat sampai nanti ..

    BalasPadam
  5. kalau SPM bahasa melayu gagal mcm mana.? boleh masuk ke.?

    BalasPadam
  6. permohonan untuk kemasukan 2014 ada tak ?

    BalasPadam
  7. klau ada permohonan untuk kemasukan sesi 2014 , tolong email >---> naharsamat@ymail.com .. sekian , terima kasih .. hrp mkluman anda :)

    BalasPadam
  8. permohonan untuk kemasukan bagi lepasan spm ada tak lagi bagi sesi 2014... klau ada tolong email >---> roslimazlin@gmail.com
    terima kasih...

    BalasPadam
  9. permohonan kemasukan 2014 ada lagikan.tolong email kat saya ea.mohdhanafi689@gmail.com

    BalasPadam
  10. permohonan kemasukan 2014 ada lagikan.tolong email kat saya iqbalaniq0@gmail.com sekian terima kasih

    BalasPadam
  11. minta jasa baik untuk emailkan jika ada pengambilan untuk sesi 2014
    thedevirow@gmail.com

    BalasPadam
  12. tolong email saya nanti izzatichiky@gmail.com

    BalasPadam
  13. Permohonan lepasan SPM ada lagi x? Kalau ade tolong emailkan kepada saye badboys2539@gmail.com please.....

    BalasPadam
  14. Permohonan masih ada lagi ke untuk lepasn SPM 2013? Kalau ada tolong emailkan pada saya boleh? Naa nurhasnatulamni@gmail.com

    BalasPadam
  15. Saya ingin mendaftar belajar di ikm jasin pada pengambilan sesi JULAI 2014 tetapi borang online upu sudah tutup... saya juga mempunyai sijil ELEKTRONIK industri tahap 1.. sekiranya saya ingin menyambung ke kursus sijil ELEKTRIK tahap 1 atau 2 boleh???. keputusan spm saya juga telah mencukupi syarat-syarat kursus tersebut..

    BalasPadam
  16. Permohonan lepasan SPM ada lagi tak? Kalau ade tolong emailkan kepada saye hazim4542@gmail.com

    BalasPadam
  17. boleh mohon lagi tak? kalo ade tlong email kat saya

    harizfaizul80@gmail.com

    BalasPadam
  18. boleh mohon lg tak utks kemasukan julai 2014?klw ada plz email saya..nadiamuhd@yahoo.com.tq

    BalasPadam
  19. boleh mohon lg tak utks kemasukan julai 2014?klw ada plz email saya..nasrulyazid@yahoo.com

    BalasPadam
  20. saya pun nak mohon sesi julai tlg emailkan saya . luloysoul95@gmail.com

    BalasPadam
  21. borang permohonan...mohon pencerahan

    BalasPadam
  22. kenapalah iklan 2013 jerk...x ad org update ke ape

    BalasPadam
  23. sya nk tnya leh x..??mcm sya amik SPM thun 2013..sejarah ngan BM wjib llus..tp sejarah sya gagal..,BM sya lak krang mmuaskn..adakah sya layak msuk ikm..

    BalasPadam
  24. assalamualaikim ,saya pun nak mohon sesi julai tlg emailkan saya . firdausaburahimm@gmail.com

    BalasPadam